Zamieszczone przez elpolacco
Lasy Państwowe
Zwiń
X
-
Lasy Państwowe
Jako że temat górników już został ostro potraktowany a i tak wyszło jak zawsze, co myślicie na temat "afery" z lasami państwowymi po wycieku z WikiLeaks?
W sumie tematu nie śledziłem ale ogień jaki pocisnął administrację wykopu ze strony użytkowników, zwrócił moją uwagę.
W skrócie tusiu i jego banda oszołomów obiecali żydkom oddanie 60mld dolców. Aby dotrzymać słowa zobowiązali się sprzedać lasy państwowe (co nie przeszło dzięki 5 głosom!) a w przyszłym roku zamierzają wyprzedawać tereny państwa polskiego...
Wesoło jest...
-
-
A co tu dużo myśleć. Sprawa górników to powiedzmy nasza wewnętrzna kwestia. Co innego temat majątków "braci starszych". Nie w ten, to w inny sposób dostaną swoją kasą od głupich Polaczków. Nie oddamy, to państwo nie dostanie jakiegoś kredytu i znowu będzie "kryzys" i szukanie kasy w kieszeni podatników. BTW, szkoda że w w/w artykule nie napisali o zbliżeniu płacy minimalnej do 90% średniej europejskiej, bo to nigdy nie nastąpi.Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
-
Szkoda gadac...rozbój w biały dzien.
Niedlugo na grzyby z dzieciakiem pojedziesz to bedziesz musial bilecik brac.
Nie o takom polske walczylim - parafrazujac czlowieka ktory na te wszystkie kurestwa pozwolil.pozdrawiam
Diagnostyka i tuning
hybrydowe wtryski i turbiny
programy na ulice jak i do sportu
Serwis mechaniczny aut koncernu VAG
www.tune-up.pl
HAMOWNIA PODWOZIOWA - POMIARY MOCY GDANSK
Komentarz
-
-
cóż.. taki współczesny neokolonializm... promuje i nagradza się lokalnych kacyków gotowych spełniać wolę kolonizatorów, do tego mając wszystkie główne media dba się o właściwą tresurę tubylców i można zrobić wszystko :wink: Zniszczyć konkurencję lokalną dla własnych firm, przejąć majątek (90% banków własnością finansjery niemieckiej, francuskiej, oops zapomniałem, że kapitał nie ma narodowości :lol: ) - zadłużenie państwa oraz obywateli (propozycje hipoteki odwróconej- polecam wniknąć w szczegóły), wprowadzić pakiety klimatyczne, które raz na zawsze usuną konkurencyjność polskich firm (skok cen energii opartej w 90% na węglu kamiennym i brunatnym), zakazać łupków etc. etc. Mamy być rynkiem taniej siły roboczej i zbytu... no i jakby na bliskim wschodzie zrobiło się nazbyt gorąco... bezpieczną przystanią :wink:Garret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez irekkCo do łupków to ostatnio czytałem artykuł że my mamy więcej gazu konwencjonalnego niż tych łupków a wydobycie jest zerowe. Zabraniają nam rzekomo unia i deale rządowe.Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tony065Zamieszczone przez irekkCo do łupków to ostatnio czytałem artykuł że my mamy więcej gazu konwencjonalnego niż tych łupków a wydobycie jest zerowe. Zabraniają nam rzekomo unia i deale rządowe.Best ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
Komentarz